۱۳۹۴ مرداد ۳۰, جمعه

دومین جلسه دادگاه محمود صالحی فعال کارگری برگزار شد

#ایران -  دومین جلسه دادگاه محمود صالحی فعال کارگری برگزار شد


دومین جلسه رسیدگی به پرونده «محمود صالحی» فعال کارگری صبح پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه، در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج برگزار شد. دومین جلسه دادگاه این عضو بنیان‌گذار «کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری»، صبح امروز پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه ۱۳۹۴، از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی سنندج به ریاست «قاضی سعیدی» به اتهام عضویت در «کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری» برگزار شد.گفته شده در جریان این محاکمه که با یک ساعت تاخیر برگزار شده، «محمودصالحی» از سوی قاضی دادگاه مورد بازجویی قرار گرفته است.نخستین جلسه دادگاه این فعال کارگری، شنبه ۱۷ مردادماه ۱۳۹۴، در شعبه یک دادگاه انقلاب سنندج برگزار شده بود.پیش‌تر «محمود صالحی» در سه‌شنبه ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۴، به دنبال حمله نیروهای لباس شخصی به منزل او در شهرستان سقز، بازداشت و به اداره اطلاعات شهر سنندج منتقل شد.بازداشت او در حالی روی داد که قبل‌تر حکم جلب وی از تهران صادر شده بود.این فعال کارگری، پس از چهار روز بستری مخفیانه با نام مستعار در بخش دیالیز بیمارستان توحید سنندج، روز شنبه ۹ خردادماه سال جاری، با واگذاری “فیش حقوقی” به عنوان وثیقه از بازداشتگاه اطلاعات سنندج آزاد شد.وخامت حال این فعال کارگری به حدی بود که خانواده وی تصمیم می‌گیرند سریعا او را جهت درمان فوری به مراکز درمانی منتقل کنند. «محمود صالحی» با نارسایی کلیه به تک سلولی منتقل شده و در آنجا داروهایش به وی داده نشده بود. در پی آن کلیه‌هایش از کار افتاد و در نهایت دوباره به بیمارستان منتقل شد.پیش‌تر به خانواده این فعال کارگری اعلام شده بود که بازداشت «محمود صالحی» تا ۳۱ خردادماه ۱۳۹۴، جهت رسیدگی به پرونده تمدید خواهد شد.این فعال کارگری گزارش مختصری از دومین جلسه دادگاه امروز خود را در فیس‌بوک شخصی‌اش اینچنین توصیف کرده است که در پی می‌خوانید.
– ضمن یادآوری به شما در جلسه صبح روز شنبه ۱۷مردادماه ۱۳۹۴، به شما ابلاغ شد، متهم هستید به عضویت در کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری، با توجه به تحقیقات ما کمیته هماهنگی در راستای سیاسیت و اهداف گروهک کومه‌له فعالیت می‌کند، شما چه دفاعی از خود می‌کنید؟
من در جلسه پیش هم اعلام کردم که نه شخص خودم و نه کمیته هماهنگی هیچ‌گونه ارتباطی با کومه‌له نداشته و نداریم. اینجانب کاملا این اتهام را رد می‌کنم.
– شما در جلسه پیش اعلام کردید که در سال ۱۳۹۱ از مسوولیت در کمیته هماهنگی استعفاء دادید، اما استعفای شما سال ۱۳۹۰ می‌باشد، در این خصوص چه توضیحی دارید؟
با کمال معذرت من اشتباه کردم و استعفای من از مسوولیت‌ها در کمیته هماهنگی برمی‌گردد به ۵ فروردین‌ماه ۱۳۹۰ که در مجمع عمومی برگزار شد. با توجه به اینکه اینجانب خودم را کاندیدا نکرده بودم، اما اعضای حاضر در مجمع عمومی به بنده رای دادند و من در تاریخ ۶ فروردین‌ماه ۱۳۹۰، رسما از سمت خود که مسوول مالی بودم استعفاء دادم، اما هیئت اجرایی کمیته هماهنگی در تاریخ ۲۸ مردادماه ۱۳۹۰، استعفای من را قبول کردند. از آن تاریخ اینجانب تنها یک عضو ساده کمیته هستم.
– شما چرا اظهار می‌دارید که عضو کومه‌له نیستید و با آنها همکاری ندارید، این در حالی است که تمام کسانی که به اتهام کمیته هماهنگی بازداشت شدند و پرونده آنها به این شعبه رجوع داده شده، همگی این اتهامات را قبول کردند، اما شما آن را قبول نمی‌کنید؟
جناب قاضی کمیته هماهنگی از بدو تشکیل و پس از اولین مجمع عمومی یک اساسنامه مصوب کردند و کلیه اعضاء موظف هستند که در چهارچوب آن اساسنامه فعالیت کنند؛ اما شاید اشخاصی آن اساسنامه را نقض کنند. این آن را به اثبات نمی‌رساند که کمیته هماهنگی مربوط به کومه‌له باشد. کمیته هماهنگی هیچ‌گونه وابستگی به احزاب ندارد و کاملا آن را رد می‌کنم.
– پس چرا گزارشات و اخبار مربوط به کمیته هماهنگی نخستین بار در رسانه‌های کومه‌له منتشر شده است؟ اما در رسانه‌های همچون پژاک منتشر نشده است؟
جناب قاضی، من کاملا این را رد می‌کنم که گزارشات تنها از رسانه‌های کومه‌له پخش می‌شود. من به شما اثبات می‌کنم که گزارشات کارگری در تمام رسانه‌ها پخش خواهد شد. حتی اگر امروز شما به تلویزیون‌های خارج از کشور نگاه کنید اخبار محاکمه من را پخش خواهند کرد. شما باید رسانه‌های داخلی را محاکمه کنید که چرا گزارشات کارگری را پخش نمی‌کنند. وقتی رسانه‌های کشور هیچ اهمیتی به طبقه کارگر نمی‌دهند، در این صورت است که رسانه‌های خارجی آن را پخش می‌کنند.
– این گزارشات را چه کس با کسانی برای رسانه‌های خارجی ارسال می‌کنند که در عرض یک دقیقه یک مورد کوچک روی آنتن قرار می‌گیرد و رسانه‌ای می‌شود؟
جناب قاضی این گزارشات از سوی مردم پخش می‌شود.
– من این را قبول ندارم پس اداره وزارت اطلاعات نقشش چیست که مردم اقدام به چنینی عملی می‌کنند؟ مردم از کجا شما را می‌شناسند؟
جناب قاضی من یک انسان با هویت هستم و تمام مردم شهر خودمان را چهره به چهره می‌شناسم و آنان نیر متقابلا من را می‌شناسند، اگر یک ساعت و یا یک روز به خیابان‌های شهر مراجعه نکنم، مردم متوجه عدم حضور من شده و با خانواده اینجانب تماس می‌گیرند و…



#ایران #تهران #اوین #رجایی_شهر #گوهردشت #معلمان #كارگران #پرستاران #دانشجویان #زنان #جوانان #زندانيان #دانشگاه #دانشجو #زندان #حقوق_بشر #اعدام #اعتراض #قيام 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر