۱۳۹۵ فروردین ۲۷, جمعه

«استارشات» ماموریت فضایی بی سابقه سفر به منظومه های دیگر

 #ایران -«استارشات» ماموریت فضایی بی سابقه سفر به منظومه های دیگر



آینده کشفیات فضایی ممکن است با تراشه ای به اندازه تلفن، مجهز به دوربین، پیشرانه فوتونی، منبع انرژی و تجهزیات جهت یابی و ارتباطی انجام شود.

یوری میلنر، سرمایه گذار و از حامیان ماموریت «استارشات» (Starshot) در یک نشست خبری با اعلام این برنامه گفت هدف این ماموریت فضایی، شناخت بهتر هستی با بکارگرفتن هزاران تراشه لیزری نانو برای سفر به منظومه آلفا سنچوری است. این سفر ۲۰ سال طول می کشد. هزینه ماموریت «استارشات» ۱۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

این نشست خبری با حضور حامیان پروژه از جمله استیون هاکینگ فیزیکدان بریتانیایی ۱۲ آوریل در نیویورک برگزار شد. یوری میلنر (YURI MILNER) میلیاردر و سرمایه گذار پروژه گفت: «هدف نشان دادن و اثبات توانایی تراشه نانو با قابلیت حرکت با سرعت نور است. هدف دراز مدت گذاشتن بنیان علمی برای سفر به منظومه آلفا سنچوری است و پیش بینی می شود هزینه نهایی آن مشابه پروژه های بین المللی علمی مانند سرن باشد.»

پروژه بر اساس فناوری موجود یا قابل توسعه در آینده نزدیک عملی می شود. استیون هاکینگ در این نشست گفت: «فناوری نانو با توانایی حرکت با سرعت نور عملی ترین فناوری قابل دسترس امروز است. ضد ماده و فیوژن هنوز در چشم انداز بسیار دور آینده قرار دارند.» فیزیکدان بریتانیایی در مورد احتمال یافتن زندگی هوشمند در فضا در ۲۰ سال آینده افزود: «احتمال آن پایین است. احتمالا. »

در ماموریت «استارشات» سفینه ای بزرگتر از معمول با هزاران تراشه نانو به مدار ارسال و هر تراشه جداگانه به فضا پرتاب می شوند. سرعت آنها یک پنجم سرعت نور و هزار برابر سرعت سفینه های موجود است. امید حامیان این پروژه، یافتن سیاره ای برای ادامه زندگی است که شاید در منظومه آلفا سنچوری در انتظار بشر باشد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر