دادگاه علیرضا گلیپور زندانی سیاسی زندان اوین پس از گذشت ۴ سال از بازداشت وی در تاریخ سی فروردین برگزار میشود. وی از مهرماه ۱۳۹۱، به صورت بلاتکلیف در زندان نگهداری می شود،
پیش از این در تاریخ سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۴جلسه رسیدگی به پرونده این زندانی سیاسی، با حضور نماینده وزارت اطلاعات برگزار شد. در پی اعتراض این دانشجوی زندانی به ممانعت ها از ملاقات با وکیل، رسیدگی به اتهامات، به تاریخی دیگر موکول شد. در فاصله کمتر از یک هفته مانده به تاریخ محاکمه این دانشجوی زندانی،حتی پس از اجازه انتخاب وکیل از سوی دادگاه، وزارت اطلاعات و سپاه ثارالله از ورود وکیل به زندان جهت ملاقات و مطالعه پرونده او ممانعت بعمل آوردند. همچنین در پروسه به وکیل وی اجازه مطالعه تمامی پرونده داده نشده است.
«علیرضا گلی پور» دانشجوی مخابرات، کارمند وزارت ارتباطات و فناوری و زندانی سیاسی بند ۷ زندان اوین از جمله زندانیانی است که علاوه بر دوران طولانی بازجویی و شکنجه در سلول های انفرادی، خانواده اش نیز تحت فشار و آزار واقع شده اند.
گلی پور، سابقه بازداشت در سال ۸۸، که با اتهام «ارتباط با دول متخاصم» از طریق «خروج اطلاعات شرکت ارتباطات سیار از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ از شرکت زیمنس، خروج اطلاعات زندانیان سیاسی از سال ۸۸ تا ۸۹، فاش کردن ماجرای غیراخلاقی و فساد مالی سرهنگ محرابی رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ» مواجه است.
او در مهر ۱۳۹۱، توسط 7 مامور وزارت اطلاعات در محوطه دانشگاه پیام نور واحد مرکز واقع در شهرک شهید محلاتی بازداشت و برای دو ماه به انفرادی بند ۲۴۰ منتقل شد؛ یک سال بعد را برای ادامه بازجویی در سلول انفرادی بند ۲۰۹ به سر برد و سرانجام از اواخر آذر ۹۲، پس از انتقال به قرنطینه بند هشت زندان اوین، به صورت بلاتکلیف تا به امروز در بازداشت است. گلی پور، در توصیف دوران بازجویی اش می گوید: «کتک زدن، تهدید به تجاوز، تهدید به آبروریزی مادر و خواهر و همسر، بازداشت خانواده و …، تنها بخشی از شکنجه های دوران بازجویی در انفرادی بوده است.»
علیرضا گلی پور زندانی سیاسی بند هفت زندان اوین است. وی از مهرماه ۱۳۹۱، به صورت بلاتکلیف در زندان نگهداری می شود، پس از افشای فسادهای افراد حکومتی مانند علوی وزیر اطلاعات و دبیر حزب حامیان ولایت (که با سؤ استفاده از موقعیت خود با ارز دولتی به سو استفاده های مالی سرگرم بوده) و یا فساد سرهنگ محرابی رئیس کل پلیس امنیت استان تهران و یا افشای جنایات پلیس امنیت پایگاه چهارم مانند ضرب و شتم متهمین یا فعالیت های خلاف در منطقه خود؛ از سوی وزارت اطلاعات بازداشت و مدتها در سلول های انفرادی تحت بازجویی و شکنجه بود.
این کارمند سابق وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در توصیف وضعیت خانواده اش در دوران انفرادی اش، می گوید: «حدود یکسال و نیم پس از بازداشت، خانواده هیچ اطلاعی از وضعیت من نداشتند و هیچ تماسی با خارج از زندان و خانواده نداشتم. و بعدها پس از انتقال به بند هشت، متوجه آزار و فشار های ماموران وزارت اطلاعات به خانواده ام شدم . ارائه اطلاعات از طرف وزارت اطلاعات و شکنجههای روانی مادرم به حدی بود که، طی آن دوران، مادرم که ناراحتی قلبی دارد، سه بار در بیمارستان بستری شد.»
گلی پور همچنین می گوید: « طی دوران حبس در انفرادی و قطع تماس با دنیای خارج، همسر وی که از اقوام نزدیک آیت الله صانعی بود با فریب کاری وزارت اطلاعات و فشارهای وارده به خانواده وادار به طلاق و جدایی شد.» او در خصوص نقش وزارت اطلاعات در این طلاق می گوید: «در حالی که بیش از یکسال از تماس با دنیای خارج از سلول انفرادی محروم بودم، به همسرم اعلام کرده بودند که من با خانمی ارتباط داشته و همراه او از کشور فرار کرده ام! »
گلی پور، می گوید: «روند بازجویی من تحت نظارت و توسط سه ارگان سپاه (۲ الف) وزارت اطلاعات (۲۰۹) و حفاظت ناجا انجام گرفته و بسیار طولانی مدت بوده و پرونده در شعبه ۶ بازپرسی اوین به ریاست امیر ناصری بازپرسی شده است.»
علیرضا گلی پور روز 30 تیر 1393 به حفاظت زندان اوین برده شد و به وی گفتند که باید در یک مصاحبه تلویزیونی شرکت کنی و بگویی که هر چه درباره افشا فساد مالی و اخلاقی مسوولین زندان و… کذب محض بوده است.
وی پس از گذشت ۳ سال سرانجام ظهر روز سه شنبه ۳ شهریور ماه ۱۳۹۴ موفق به ملاقات با خانواده اش در حضور مامورین امنیتی شد.
علیرضا گلی پور بر اثر شکنجه های بسیار دچار ناراحتی های مختلف جسمی و روحی و بطور خاص بیماریهای قلبی و خونریزیهای مكرر شده است. وی همچنین بر اثر بروز تومور در ناحیه سینه دچار مشکلات جدی شده و سلامت وی در خطر است.
وی به علت وجود تومور در ریه و مشکلات قلبی پس از تعلل ها و کارشکنی عوامل زندان؛ روز چهارشنبه 16 دی ماه 1394 در بیمارستان خمینی تحت عمل جراحی قرار گرفته و در حالی که نیازمند مراقبتهای ویژه پزشکی بود به دستور دادستانی پس از عمل بلافاصله به زندان برگردانده شد و در روزهای پایانی دی ماه سال 94 مورد عمل جراحی قرار گرفت. اما بدون رسیدگی های ضروری به زندان برگردانده شد.
لازم به یادآوری است که این زندانی امنیتی باوجود بیماریهای مختلف چندین بار مورد بازجوییهای سخت شبانه گرفته و این بازجوییها وضعیت وی را وخیمتر نموده است. وکیل وی پیشتر اعلام کرده است که این زندانی سیاسی بند هفت زندان اوین مبتلا به سرطان میباشد.
وی در اواخر سال 94 بطور مستمر تحت فشار و بازجویی جهت مصاحبه تلویزیونی و رد افشاگریهای خود بوده است.
در کانال تلگرام نه به زندان نه به اعدام خبرهای ما را دنبال کنید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر