۱۳۹۵ تیر ۲۲, سه‌شنبه

گوشه هایی از آنچه در سالن 12 بند 7 زندان اوین می گذرد

#ایران - #حقوق_بشر -گوشه هایی از آنچه در سالن 12 بند 7 زندان اوین می گذرد - قسمت چهارم



بازرسی های وحشیانه و دزدی از زندانیان - انتقال و تبعید بعنوان یک تهدید و تنبیه رایج در زندان 

گزارشی که میخوانید آخرین بخش از گزارشی است که یکی از زندانیان سیاسی که توانسته به تازگی از ایران خارج شود؛ از نقض سیستماتیک حقوق زندانیان در زندان اوین برای نه به زندان - نه به اعدام ارسال کرده است.
در این بخش به دزدیهای سیستماتیک عوامل زندان تحت عنوان بازرسی و قاچاق اجناس و تهدید زندانیان به تبعید بعنوان عامل تهدید و سرکوب می پردازیم.
به اطلاع خوانندگان می رسانیم که در روزهای گذشته سه بخش دیگر از این گزارش منتشر شده است:

بازرسی های وحشیانه و دزدی از زندانیان - انتقال و تبعید بعنوان یک تهدید و تنبیه رایج در زندان 

در یک دزدی و کلاشی آشکار سربازهای اوین تلفنها و سیمکارتهای دست دوم را توسط زندانیان آمر وارد بازداشتگاه می کنند و به زندانیان با قیمتهای کلان بین 3 تا 5 میلیون می فروشند. سپس همین سربازان گوشیها را حین بازرسی می گیرند و به عنوان حق کشف و تحت این عنوان که جنس قاچاق کشف کرده اند به فرماندهانشان می دهند.
زندانی که دسترسی به بیرون از زندان ندارد چگونه می تواند گوشی و مواد مخدر به داخل زندان بیاورد؟ روشن است که سرنخ و کلاف در دست خود مسئولین و مامورین زندان است.
زمانی که بازرسی می زنند حدود 40 تا 50 سرباز همراه با فرماندهانشان؛ کلیه زندانیان را به بیرون از سالن منتقل می کنند.در حین انتقال زندانیان به بیرون همین سربازان و فرماندهان آنها؛ از وسایل زندانیان دزدی می کنند.از ساعت و لوازم شخصی و لباس تا مواد خوراکی داخل یخچال زندانیان مورد دستبرد قرار می گیرد.
پس از هر بازرسی زندانیان با این صحنه روبرو می شوند که بسیاری از وسایلشان ناپدید شده و میزان زیادی از مواد غذایی آنان ضایع و نابود شده است. این صحنه نتیجه هجوم وحشیانه برای بازرسی است که توسط مامورین صورت گرفته است.
همچنین باید به تهدید زندانیان به تبعید به زندانهای دوردست و بندهای خطرناک بعنوان حربه ای در دست مسئولین زندان اشاره کرد.
در موردی یکی از دادیارهای زندان هتک حرمت و توهین به خانواده یکی از زندانیان داشت که با اعتراض زندانی و خانواده اش مواجه شد که همین امر منجر به انتقال زندانی به سلول انفرادی و سپس تبعید به زندان دیگر منتهی شد. 
در موردی دیگر محرم هادی سرابی برای امیر دوربین قاضیانی پاپوش درست کرد و گزارشی به مسئولین زندان داد که این امر باعث انتقال وی به زندان رجایی شهر شد.
از این زندانی کمتر جایی صحبت شده  است. وی خلبان هلی کوپتر و کاپیتان نیروی هوایی ارتش بود که به اتهام همکاری با دول متخاصم محکوم به ده سال حبس تعزیری شد.
مورد دیگر مسعود عرب چوبدار است که برای وی نیز پاپوش درست کردند و او را ابتدا به سلول انفرادی و سپس به زندان رجایی شهر تبعید کردند.
مسئولین زندان به زندانیان اخطار می دهند به محض اینکه زندانی اعتراض یا سرپیچی کند یا گزارشی بر علیه مسئولین زندان بنویسد با تبعید به زندان رجایی شهر روبرو خواهد بود.

در کانال تلگرام نه به زندان نه به اعدام خبرهای ما را دنبال کنید


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر