قوه قضاییه ایران اقدام به صدور سه حکم اعدام برای سینا دهقان، محمد نوری و مرجان داوری تنها به دلیل ابراز عقیده کرده است.
این احکام قرون وسطایی که در سال ۲۰۱۷ انجام شده ٫باعث خشم عمومی و نفرت و اعتراض گردیده است.
سینا دهقان شهروند اهل تهران در تاریخ ۲۹ مهر ماه سال ۱۳۹۴ زمانی که روزهای پایانی خدمت سربازی خود را در یکی از پادگانهای سپاه پاسداران در تهران سپری میکرد ٫توسط وزارت اطلاعات شهر اراک بازداشت شد. سینا دهقان پیش از بازداشت در نرم افزار پیام رسان "لاین" به همراه محمد نوری اهل اراک، سحر الیاسی اهل تهران و یک نوجوان زیر ۱۸ سال پستهایی پستهایی منتشر کرد که از نظر قوه قضاییه ایران مستحق مرگ هستند.
شعبه یک دادگاه کیفری استان مرکزی به ریاست محمدرضا رحمتی، سینا دهقان و محمد نوری را به اعدام و سحر الیاسی را به ۷ سال زندان محکوم کرد و گفته میشود برای نوجوانی که در این پرونده بازداشت شده بود به علت صغر سن تاکنون حکمی صادر نشده و وی با قید وثیقه آزاد شده است.
در بهمن ماه سال ۱۳۹۵ دیوان عالی کشور حکم اعدام سینا دهقان و محمد نوری را تأیید کرد و حکم ۷ سال زندان سحر الیاسی را به ۳ سال کاهش داد.
سینا دهقان٫جوان ۲۱ ساله در دوران بازجویی با خشونت و شکنجه مجبور به اعتراف و مصاحبه تلویزیونی شده است.
زندانی دیگر خانم مرجان داوری به علت برگزاری کلاس و ترجمه کتاب در خصوص اکنکار دستگیر و به اتهام فساد فی الارض به اعدام محکوم شده است.
خانم داوری در روز ۲ مهر ماه سال ۱۳۹۴ در منزل پدریاش در شهر کرج توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد و قاضی صلواتی حکم اعدام وی را صادر کرده است.
اتهامات دیگری همچون فرقه گرایی، ارتداد، رابطه نامشروع، اجتماع و تبانی علیه نظام، عضویت در فرقه عرفانی اکنکار، مباحثی که در کتب ترجمه شده توسط ایشان مطرح شده و سخنانی که در طی کلاسهایی که برگزار کردند به زبان آوردهاند در دادگاه علیه وی استفاده شده تا بتوانند اتهام افساد فی الارض را به وی وارد کنند.
مرجان داوری حدود چهار ماه در بند ۲۰۹ اوین ٫حین بازجویی اجازه تماس با خانواده و وکیل خود را نداشته است. وی بهمن ماه سال جاری از بند زنان اوین به زندان شهر ری (قرچنگ ورامین) منتقل شده و اکنون در این زندان محبوس است.
در کانال تلگرام نه به زندان نه به اعدام خبرهای ما را دنبال کنید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر