۱۳۹۵ آذر ۳۰, سه‌شنبه

پرونده جدید آتنا دائمی

#حقوق بشر #ایران -پرونده  جدید آتنا دائمی



 صبح روز ۲۹ آذرماه ۹۵، آتنا دائمی در شعبه چهارم دادسرای شهید مقدس اوین با اتهامات توهین به رهبری، نشر اکاذیب، توهین به مسئولین نظام، ممانعت از اجرای حکم قضایی و ضرب و شتم مامور حین انجام وظیفه تفهیم اتهام شد. جلسه دادرسی وی ۱۲ روز دیگر تشکیل خواهد شد.
آتنا دائمی در این جلسه با رد اتهامات عنوان کرد که شاکی این پرونده در همان روز بازداشت، او بوده است و او بوده که شکایت کرده و بایستی به شکایت وی رسیدگی می شده است چراکه تاریخ حکم بازداشت آنها برای چند روز بعد بوده است.
بعد از این توضیحات، بازپرس پرونده به وی فیلم دستگیری را نشان داد که این اقدام نیز مورد اعتراض شدید خانم دائمی قرار گرفته و اعلام کرد برای این فیلمبرداری غیرقانونی نیز شکایت خواهد کرد. پس از اعتراض این زندانی بازپرس پرونده فیلم را جمع کرده و عقب نشینی کرد.
آتنا دائمی ضمن اعلام اینکه در مورد این فیلم از شکایتش صرف نظر نخواهد کرد، تاکید کرده در همین فیلم نیز مشخص است مامورین داخل خانه بوده و هیچ ممانعتی بعمل نیامده، تنها اعتراض آنها به تاریخ حکم بازداشت بوده است.
تشکیل جلسه بازپرسی خانم دائمی با شکایت سپاه ثارالله درحالی امروز برگزار شد که هنوز به شکایت این مدافع حقوق بشر زندانی از ماموران این سازمان امنیتی هیچ‌گونه رسیدگی صورت نگرفته است.
ساعت ۸ صبح روز ششم آذر ۹۵، آتنا دائمی فعال مدنی جهت تحمل ۷ سال حکم حبس در منزل پدری‌اش با خشونت و تهدید توسط ماموران قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. این فعال مدنی از ماموران بازداشت کننده‌‌اش شکایتی را نیز از همان روز بازداشت در دست پیگیری دارد.
وی در نامه‌ای سرگشاده از زندان با بیان اینکه توسط مامور زن مورد ضرب و شتم قرار گرفته و مامور مرد قرارگاه ثارالله سپاه تهران هم اقدام به استفاده از اسپری فلفل نموده، خبر از شکایت خود از آن‌ها داد. خانم دائمی در این نامه اجمالا روند بازداشتش را شرح داده بود. او در این نامه تاکید کرده که در راه زندان توسط این مامورین تهدید به پرونده سازی شده است.
آتنا دائمی ۲۹ ساله، بیست‌و‌نهم مهرماه سال ۹۳ بازداشت و ۸۶ روز در سلول انفرادی بند دو الف تحت بازجویی بود. وی در تاریخ ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۳ پس از پایان بازجویی ها به بند زنان زندان اوین منتقل شد.
خانم دائمی در تاریخ ٢٣ اسفند ٩٣ در دادگاهی به ریاست قاضی مقیسه، قاضی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران با حضور وکیل خود و دیگر متهمین این پرونده به نام‌های امید علی شناس، ئاسو رستمی و علی نوری مورد محاکمه قرار گرفت. وی به دلیل فعالیت های مدنی مسالمت آمیز، به اتهام «تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، توهین به رهبری، توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی و اختفای ادله جرم» به ۱۴ سال زندان محکوم شد.حکم وی سپس در دادگاه تجدید نظر به ۷ سال تقلیل پیدا کرد.


در کانال تلگرام نه به زندان نه به اعدام خبرهای ما را دنبال کنید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر