به گزارش کانون حقوق بشری نه به زندان نه به اعدام؛ به نقل از فعالین دمکراسی طی روزهای گذشته حداقل ۲ تن از فعالین کارگری، فرهنگی و سیاسی شمال استان خوزستان به زندان احضار شدند و ۵ تن از آنها در انتظار تایید احکام خود در دادگاه تجدید نظرمی باشند.
۱ـ علی نجاتی ۵۵ ساله از اعضای هیئت مدیره سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه طی احضاریه ای که ۲ شهریور ماه بدست وی رسیده است می بایست خود را ظرف ۵ روز به زندان معرفی نماید تا محکومیت غیر انسانی و ظالمانه ۶ ماه خود را طی کند.
فعال سندیکایی علی نجاتی آخرین بار شهریور ۱۳۹۴ با یورش مامورین اطلاعات سپاه پاسداران دستگیر شد و ۱۴ روز را در انفرادی تحت شکنجه های روحی بازجویان اطلاعات سپاه قرار داشت و سپس به بند ۸ زندان کارون اهواز منتقل گردید. این بار اتهام وی شرکت در جلسات کتابخانه ای بنام پارس در اندیمشک بود. فعال سندیکایی علی نجاتی از سال ۱۳۸۶ تا به حال به خاطر دفاع از حقوق کارگران و تاسیس سندیکای نیشکر هفت تپه بارها زندانی شد.لازم به یادآوری است که او مبتلا به بیماری قلبی است و چند بار تحت عمل جراحی قرار گرفته است و پیش از این کمیسیون پزشکی از بودن در مکانهای استرس زا و بسته منع شده است
۲ـ عزت الله جعفری حدودا ۵۴ سال صاحب رستوران در شهر اندیمشک و از فعالین ملی مذهبی می باشد.
آقای جعفری محکوم به یک سال زندان که می بایست بصورت تبعید در زندان کرمان تحمل حبس نماید این حکم ضالمانه می بایست تا هفته آینده در مورد ایشان به اجرا گذاشته شود.
پنج نفر دیگر از این دستگیر شدگان محکوم به احکامی بین ۴ ماه الی ۴ سال شده اند که در حال حاضر پرونده آنها در داگاه تجدید نظر می باشد. اسامی آنها به قرار زیر می باشد:
۱ـ خانم اشرف رحیم خانی حدودا ۵۴ ساله محکوم به ۱ سال زندان شده است .او از زندانیان سیاسی دهه ۶۰ می باشد که به اتهام هواداری از سازمان مجاهدین خلق ایران دستگیر شده بود . خانم رحیم خانی تنها به دلیل مدیریت کتابخانه ای به نام کتابسرای مادر دستگیر شده است.
۲ـ خانم زینب کشوری حدودا ۳۷ ساله به ۴ ماه زندان محکوم شده است . او به دلیل همکاری برای اداره کتابسرای مادر محکوم شده است .
خانم کشوری هنگام یورش مامورین اطلاعات سپاه پاسداران که شبانه و بطور وحشیانه صورت گرفته بود منجر به سقط جنین وی گردید. او علیه رفتارهای غیرانسانی مامورین اطلاعات سپاه هنگام یورش به منزلشان شکایت نموده است.
۳ـ عبدالرضا شاکری محکوم به یک سال زندان شده است .
او از زندانیان سیاسی دهه ۶۰ می باشد که به خاطر هواداری از سازمان مجاهدین خلق ایران ۴ سال در زندان اوین بوده است.
۴ـ علی محمد جهانگیری ۶۳ ساله محکوم به ۴ سال زندان بصورت تبعید در زندان یزد شده است او مدیر مسئول کتابخانه پارس و از زندانیان سیاسی دهه ۶۰ می باشد.
۵ـ شاپور رشنو ۴۲ ساله، محکوم به ۱ سال زندان بصورت تبعید در زندان شیراز شده است.
در کانال تلگرام نه به زندان نه به اعدام خبرهای ما را دنبال کنید
#کارگر #زندان #دستگیری #خوزستان #اهواز #شیراز
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر